Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/corporatemor.dk/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

7 thoughts on “Ønske outfit #2

    1. Tak, jeg er også helt vild med kjolen. Håber den kommer på lager igen i min str snart! 🙂

  1. Jeg er også kæmpefan af kjolen (og de andre ting!). Ved ikke, om det er mig, der er blevet ældre og klogere (eller kedeligere..), – eller om det er Cos, der har ændret sig, men jeg synes virkelig, de har butikken fuld af ting, jeg gerne ville eje.

    1. Kedelig er du hvertfald ikke. Men jeg synes nu overvejende at Cos er kedelig.De har nogle enkelte guldkorn, men meget af deres tøj er virkelig uklædeligt for almindelig figursyede kvinder. Og så bruger de nogle pudsige materialer. Jeg er klart mere til “And other stories”, hvis vi taler om aflægger af H&M butikker. De kan altså nogle tricks med print og pasform.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *