Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/corporatemor.dk/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25
Blandede bolcher

Bloglovin

Posted on

Kære læsere

 

Jeg er nu retur fra ferie, og forsøger at komme til bunds i min mail boks. Der er kommet rigtig meget arbejdsrelateret, og dobbelt så meget spam!

 

Jeg vil dog lige tillade mig at gøre lidt reklame for Bloglovin. Hvis du ikke allerede kender det, så er det et smart aggregat som giver dig mulighed for at følge dine yndlingsblogs på et sted, fremfor at have en masse links til at ligge i din favorit liste i browseren. Det tager ca 2 min at tilmelde sig, og derfra kan du finde alle mulige andre spændende blogs.

Jeg ville blive så glad for at få flere (registrerede) læsere, så gå endelig ind og følg mig via Bloglovin! Bare tryk på boksen her til højre, eller boksen under dette indlæg.

 

Mange tak!

Follow

2 thoughts on “Bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *