Skønhed

Nem sommer makeup

Posted on

 

Forsvinder din makeup også lige så snart du træder ud i solen/regnen (den danske sommer er jo uransalig) ? Det føler jeg at min gør lige i øjeblikket. Heldigvis er der hjælp at hente til make-up handicappede, som jeg selv.

The beauty Department, som jeg har linket til før, er intet mindre end eksperter i hår og makeup.

Her viser de hvordan du skal nøjes med at fokusere på 3 steder i ansigtet, og lade resten være urørt. Så får huden mulighed for at ånde, du sparer tid, og det makeup der skulle forsvinde i løbet af dagen, er nem og hurtig at opfriske.

God fornøjelse!

Tryk på billedet for at komme til guiden

Tryk på billedet for at komme til den fulde tutorial

One thought on “Nem sommer makeup

  1. Cecilie I

    11. august 2015 at 20:55

    Jeg bruger også den der med CC creme, mascara og så udskifter jeg læbestiften med en blush

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *