Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/corporatemor.dk/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 26
Inspiration, Karriere

Tør du?

Posted on

Jeg stødte tilfældigt på denne artikel, samme dag som jeg fandt (endnu) 3 grå hår i min fine lysebrune manke. Artiklen beskriver hvordan der er et stigende pres på kvinder for at se godt ud. Det er i sig selv ikke noget nyt, men det strækker sig hele vejen til håret. Jeg troede egentlig at kvinder som Gun-Britt her i Danmark, havde gjort det mere “legitimt” at være en lækker silverfox, men antallet af kvinder som får farvet hår, stiger og stiger.

 

Jeg må indrømme, at jeg heller ikke selv er klar til at blive grå i en alder af 31. Jeg tillægger gråt hår samme værdi som der omtales i artiklen, nemlig at man er gammel! Og vi er bare nogen som bliver grå i løbet af 30’erne, så den er helt gal med selvopfattelsen. Og det på trods af, at mænd med gråt hår opfattes som erfarne, og kompetente. Hvorfor kan den ikke overføres til kvinder? Hvorfor skal vi lægge under for presset om at se evigt unge ud?

George Clooney er grå med grå på, og alligevel finder utrolig mange ham både kompetent og lækker.

Det er en sørgelig udvikling, og jeg har desværre ikke svaret. Meget af problemet ligger jo i vores (min) egen selvopfattelse. At gråt er lig med gammel.

Imens jeg arbejder på min selvopfattelse, og accept af min krops forfald, så lader jeg de små grå blive. Og afventer om de ikke kan bruges til min fordel på et tidspunkt. Hårfarvning og kemi er ikke vejen frem.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *