Mode

Til efteråret

Posted on

Jeg har reddet mig en grum efterårs forkølelse allerede, så jeg har hevet tørklæderne ud af vinterhi. Men jeg kunne godt bruge en opdatering her i al min sygdom. Smukke tørklæder til efteråret, det kan virkelig peppe den kedeligste dag og kedeligste outfit op. Jeg har kig på følgende:

 

Smuk tørklæde fra Hugo Boss

 

 

BS blå tørklæde
Beck Søndergaard med blå blomster

 

 

Beck Søndergaard med leopard vibes

 

saint tropes ørklæde
Grafisk tørklæde fra Saint Tropez

 

Beck Søndergaard i smukke lyse farver

One thought on “Til efteråret

  1. Flere farver til efterårsgarderoben - KARRIEREMOAR

    18. oktober 2018 at 07:32

    […] Og i skal selvfølgelig ikke snydes for mine nyanskaffelser, så her kommer mine efterårsopdateringer: […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *