Inspiration, Mode

En på kraven

Posted on

Beklager den kryptiske titel, men indimellem bliver jeg overmandet af min meget platte jyske facon 😉

 

Jeg elsker Ebay! Det er et fantastisk sted at finde ting fra gamle kollektioner, ting man ikke vidste man manglede, og alt derimellem.

 

Som nogen måske kan huske, så arbejder jeg på et overordentlig varmt kontor. Der er ingen air-con, og vinduerne kan kun åbnes meget lidt. Derfor er det sjældent at jeg har skjorte indenunder mine sweatre og bluser, for det er simpelthen uudeholdeligt.

Men jeg har naturligvis snydt mig til en god løsning, nemlig en fake krave! Jeg har en hvid en fra Pieces, og på Ebay har jeg fundet en lang række alternativer, som også vil gøre sig rigtig fint ind i efteråret under en bluse.

 

Jeg har allerede et par af disse på vej, så skal nok give en anmeldelse, når de når frem.

 

One thought on “En på kraven

  1. Glimmer tillæg | Corporate Mor

    17. november 2015 at 10:52

    […] har planlagt at bruge med en lille krave indenunder, og både til nederdel og […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *