Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/corporatemor.dk/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 26
Inspiration

Festligt outfit – the corporate way!

Posted on

Den virksomhed jeg er ansat i, afholdte for nylig en stor gallafest for at fejre 100 års jubilæum. I den anledning, skulle der jo noget glimmer til, men samtidigt så skulle det heller ikke være for udfordrende, eller frækt. Det var trods alt chefen jeg skulle feste med. Jeg endte med den første kjole herunder, en ældre model fra Topshop. Meget festlig, men også tildækket. Tilsat sorte pumps, og sorte strømpebukser, og rimelig neutral makeup. Og det var en god fest! 😉

pailet

 

Da det snart er sæson for firma julefrokoster og lignende, har jeg vedhæftet et par billeder af lækre kjoler som jeg gerne ville til julefrokost i.Jeg vil personligt gerne have dækket armene, men det er ikke et must til en firma fest, efter min mening.

 

God fornøjelse!

 

 

Indeholder affliatelinks

 

 

 

 

2 thoughts on “Festligt outfit – the corporate way!

  1. God weekend! | Corporate Mor

    4. december 2015 at 10:00

    […] aften står den på julefrokost med firmaet (du kan læse mere om passende outfits her, og mit outfit her)  Jeg vender dog stærkt tilbage på mandag med flere interessante historier om […]

  2. Godt nytår! – Corporate Mor

    30. december 2015 at 14:13

    […] har endnu ikke fundet outfittet, men vakler imellem en grøn pallietsag fra Topshop eller en sort velour lækkerhaps fra […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *