Inspiration

Blog anbefaling!

Posted on

Jeg har tidligere tippet om en fantastisk taske til den gadget interesserede kvinde. I den forbindelse startede jeg med at følge Christiane Vejløs blog, Elektronista. Og jeg vil hermed gerne give anbefalingen videre til jer.

Det er virkelig en interessant blog med kritiske anmeldelser af nye gadgets og apps. Undersøgelserne er indgående, men samtidigt formidlet i et sprog, så man ikke behøver at være hardcore tech-menneske for at følge med. Der er forskellige kategorier, så man kan surfe lidt rundt og kigge efter børneapps, nye ting til windows og mere i den dur.

Hendes programmer på radio 24/7, er bestemt også anbefalelsesværdige, men på bloggen får du også det visuelle med.

Hvis du også er interesseret i elektronik, så skal du klart omkring Elektronista

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *