Inspiration, Karriere

Hvad din koster fryns?

Posted on

Det er vigtigt at huske at dine gevinster på arbejdet ikke kun kan være i form af løn

Hvis i, ligesom jeg, har været igennem utallige lønforhandlinger i en virksomhed i “krise”, så kender i godt problematikken. Der er ingen penge at få i lønforhøjelse, ligegyldigt hvor godt du har præsteret gennem året.

Men det betyder ikke, at der er helt lukket for kassen. Har du overvejet muligheden for at få noget “fryns”? Mange virksomheder har efterhånden mulighed for at give medarbejdere, internet, avis abonnement, rabat på fitness og lignende.

Djøf har lavet en glimrende oversigt, over hvad en frynsegode betyder i kroner og øre.

Og det er samtidig en god inspiration til hvad du kan bede om til næste lønforhandling. Jeg vil nok forsøge at gå efter en ekstra feriedag, hvis den økonomiske kasse er lukket helt i næste gang. En ekstra feriedag vil virkelig kunne mærkes på frihedskontoen.

Hvis du har lyst til mere inspiration til lønforhandling,  så har jeg tidligere været omkring emnet her.

Har du et godt tip til en frynsegode, som ikke er nævnt på listen, så meld endelig tilbage i kommentarfeltet. Det kunne være skønt med lidt inspiration.

5 thoughts on “Hvad din koster fryns?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *