Mode

Glimmer tillæg

Posted on

Jeg har tilført min arbejdsgarderobe lidt ekstra glimmer, i form af en varm sweater med pailletter. Ingen grund til smykker, resten af outfittet kan holdes i sorte/mørke toner, og jeg føler mig glimtende og fin hele dagen. Den er et mix af uld og akryl, så varme-mæssigt passer den fint til kontorbrug.

Jeg har planlagt at bruge med en lille krave indenunder, og både til nederdel og bukser.

Skulle du have lyst til lidt ekstra glimmer, her i den mørke tid, så findes den her

 

Generelt er der meget glimmer at hente i denne tid. Hvis vi bliver i den prisbevidste genre, så har H&M også disse at byde på:

 

 

Jeg overvejer selv den grønne strik.Den er hyggeligt, men alligevel pæn nok til kontor. Husker du at få glimmer ind i din hverdag?;-)

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *