Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/corporatemor.dk/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 26
Blandede bolcher, Inspiration

God weekend!

Posted on

3. afsnit i min wiki-weekend føljeton om seje historiske kvinder og kvinder i erhvervslivet. Denne gang er det en meget sej kvinde fra erhvervslivet du kan læse mere om, nemlig COO’en fra Facebook Sheryl Sandberg. 

 

I aften står den på julefrokost med firmaet (du kan læse mere om passende outfits her, og mit outfit her)  Jeg vender dog stærkt tilbage på mandag med flere interessante historier om kvinder og work-life balance. Balance kan vi vist alle bruge lidt mere af i de her juledage 🙂

God weekend!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *