Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/corporatemor.dk/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 26
Inspiration

Har du købt dine gaver?

Posted on

Ellers er der inspiration at hente her hos Mary Orton, som har lavet et helt gave-inspirationskatalog (laaangt ord) baseret på tidligere års (dårlige) erfaringer med at købe gaver i sidste øjeblik.

Den er med amerikanske links, men jeg synes mange af tingene er gode til inspiration, og sagtens kan findes i danske butikker, og online.

Hvis det er for kedeligt et udvalg, så er der også hjælp at hente fra Watson, en af verdens super computere.  Du henter simpelthen en app, og så kan Watson guide dig til en god gave, baseret på en kvalificeret analyse af online shops, blog anbefalinger og debatter på nettet.

 

Har du helt styr på dine gaver allerede? Jeg er ret godt med i år igen. Jeg er en af de der irriterende typer, som begynder at købe gaver allerede i oktober, og har pakkekalenderen klar 1 november 😉 Det er dog ikke de mest inspirerende gaver jeg har fundet på, ville ønske at jeg havde hørt om Watson noget før! Men mon ikke min familie bærer over med mig, det håber jeg hvertfald.

Min egen ønskeseddel er langt som et ondt år, og indeholder mest praktiske ting til hjemmet og ladcyklen. Og diverse kurser i Barista kunst og mad hos Meyer.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *