Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/corporatemor.dk/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 26
Blandede bolcher, Inspiration

God weekend!

Posted on

Så er den anden uge i december gået, og vi kommer tættere og tættere på juleaften! Jeg synes godt at jeg kan mærke et tempo skifte. Både kolleger og samarbejdspartnere er ret vilde for at få afsluttet alt muligt og umuligt inden vi når julen. Puha!

 

Men i skal selvfølgelig ikke snydes for en omgang wiki-weekend læsning om endnu en interessant kvinde. Denne gang er det en dansk kvinde som netop har udgivet sine memories (som jeg kun kan anbefale at du læser! ) nemlig Ritt Bjerregaard. Man kan være enig eller uenig i hendes politiske ståsted, men hun er en markant kvinde som har gjort nogle anderledes og interessante valg på sin vej.

 

Med ønsket om en dejlig weekend, god julefrokost eller hvad du nu planlægger at skulle efter arbejde i dag. Her står den på portvinssmagning og risalamande 😉

 

God weekend!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *