Inspiration, Karriere

Hvad siger du egentlig?

Posted on

Mænd og kvinder kommunikerer forskelligt. Det er slået fast før, men hvor bevidst er du egentlig om det i din dagligdag? Måske har du lagt mærke til det her i juledagene, hvor du og din partner har gået lidt mere op og ned af hinanden end normalt?

Jeg tænker ikke ret meget over det, da jeg sjældent oplever at forskellen er så stor. Men der er en forskel. Og i beslutningssammenhænge hvor flertallet af beslutningstagere måske er mænd, så er det værd at tage med.

Når jeg laver præsentationer, så prøver jeg at stoppe mig selv i at putte for mange spørgsmål ind, når jeg tegner og fortæller. For nylig gav jeg en præsentation om et nyt projekt jeg arbejder på, og først da jeg trykkede på slide 1, gik det op for mig at jeg har lavet hele agendaen som spørgsmål.. Det kan der jo også være en ide i, men det var ret ubevidst i denne omgang.

 

Hvis du vil læse lidt mere om forskellene, så er der en god artikel her.

 

One thought on “Hvad siger du egentlig?

  1. Assertiv kommunikation - CORPORATEMOR

    26. oktober 2017 at 08:23

    […] er et af de vigtige punkter i assertiv kommunikation. Du skal skære overflødige tøvende ord fra. Ord som “måske”, “jeg satser […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *