Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/corporatemor.dk/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25
Inspiration, Karriere

Robust?

Posted on

Jeg fik ofte at vide, at jeg var ret “robust” i mine unge år. Det dækkede over, at jeg egentlig var temmelig overvægtig, men at de voksne alligevel havde situationsfornemmelse nok, til ikke at kalde mig fed 😉

Nu dukker ordet robust op igen og igen, men denne gang beskriver det ikke fysiske karaktertræk, men det mentale helbred. I mange jobopslag bliver den potentielle medarbejder bedt om at være robust og omstillingsparat. I mine øjne dækker det, oftest, over at arbejdet kræver mere, end virksomheden egentlig vil fortælle om.

DJØF postede dette blogindlæg før jul om ordet “robust”. Selve indlægget er ikke så interessant, men debatten i kommentarfeltet, og andre headhunters erfaringer er virkelig værd at læse.

 

Hvad forbinder du med at være robust?

 

 

4 thoughts on “Robust?

  1. Pingback: Slut med at være "robust" - CORPORATEMOR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *