Inspiration, Karriere

Nyt CV?

Posted on

Hvad enten du er på jagt efter et nyt job, eller blot trænger til at give din Linkedin profil en overhaling, så gør dig selv en tjeneste at læse de 10 råd herunder.

 

cv no go

3 thoughts on “Nyt CV?

 1. Stine

  3. februar 2016 at 11:46

  Nu har jeg læst den fra en computer (man kan ikke se de billeder du sætter in på mobilen. Eller det kan man godt, men kan ikke forstørres og jeg kan derfor ikke læses teksten. Kan du gøre noget ved det?

  Nogle gange forundres jeg over, at det er nødvendligt at skrive nogle af disse eksempler på lister. Men okay, jeg har også mit barns navn stående på mit CV og det har jeg egentlig tænkt at blive ved med. Der står nemlig nederst noget ala: Jeg er kærester med x og sammen har vi y fra …..

  Derimod opdagede jeg lige denne (via LinkedIN i dag og den er da fantastisk – selvom den handler om job ansøgninger og ikke CV:
  https://www.linkedin.com/pulse/9-ting-du-skal-stoppe-med-sige-om-dig-selv-kathrine-louise-nielsen?trk=hp-feed-article-title-comment

  1. Corporate Mor

   3. februar 2016 at 14:47

   Hej Stine
   Tak for kommentaren! Jeg er igang med at kigge på layoutet, det virker ikke helt som jeg gerne vil. Men jeg arbejder på det! 😉

   Og tak for linket. Bro -blog har ofte nogle rigtig gode indlæg, jeg følger dem også på Linkedin.

 2. Husker du disse 6 ting på dit CV? - CORPORATEMOR

  22. september 2016 at 09:30

  […] du flere tips til CV skrivningen? Kommentarfeltet er […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *