Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/corporatemor.dk/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 26
balloner
Blandede bolcher

God Weekend!

Posted on

Rigtig dejlig weekend til alle!

 

Jeg håber at du kan se frem til en afslappende weekend med dine yndlingsmennesker! Jeg satser selv på en lang og rolig weekend, med masser af kaffe og måske lidt avislæsning. Apropos kaffe, så tjek lige Elektronistas blog i dag. Det er den mest fancy latte art maskine jeg nogensinde har set! Den ville så absolut pynte ved siden af min espresso maskine derhjemme.

 

Jeg er tilbage i næste uge med flere interessante blog posts! Blandt andet ser jeg på, hvorfor kvinder er det nye sort, og viser (noget) af min blazer samling frem 🙂

 

Hav en skøn weekend!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *