Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/corporatemor.dk/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 26
Inspiration, Karriere

Derfor bliver du IKKE forfremmet!

Posted on

Hvis du også føler at du bliver forbigået hver gang der er forfremmelser i kølvandet, så kig lige på listen hos Ms.Careergirl. 

Det handler i bund og grund om at droppe flinkeskolen, og sætte sig selv i fokus. Ikke at det er nemt, når man er indoktrineret med janteloven. Men hvis du ikke fortæller din chef, og dine kolleger hvad du laver, og især hvad du gerne vil, så er der ingen der ved noget.

Og derudover, så gælder det også om at yde en ekstra indsats. Der er ingen der bliver forfremmet for at passe sit arbejde. Det er jo forventet at du yder det, du er blevet ansat til at lave. Også selvom du synes, at du gør det virkelig godt. (Husk dog at samle dine resultater ind i løbet af året for det gode arbejde kan, og bør blive belønnet med lønforhøjelse)

2 thoughts on “Derfor bliver du IKKE forfremmet!

  1. Mest læste indlæg i April | | Corporate Mor

    9. maj 2016 at 10:00

    […] Derfor bliver du IKKE forfremmet. En fin liste over alle de punkter, som du kan arbejde med hvis forfremmelsen synes lidt for lang væk. […]

  2. Har du en leder i maven? - KARRIEREMOAR

    16. juli 2018 at 08:39

    […] jeg kommer tættere på målet. Men det at få sagt det højt, og sandsynligvis også begynde at prale lidt mere af mine resultater, må være første skridt på vejen. Jeg påtager mig gerne ledelseslignende opgaver såsom […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *