Inspiration, Karriere

Derfor bliver du IKKE forfremmet!

Posted on

Hvis du også føler at du bliver forbigået hver gang der er forfremmelser i kølvandet, så kig lige på listen hos Ms.Careergirl. 

Det handler i bund og grund om at droppe flinkeskolen, og sætte sig selv i fokus. Ikke at det er nemt, når man er indoktrineret med janteloven. Men hvis du ikke fortæller din chef, og dine kolleger hvad du laver, og især hvad du gerne vil, så er der ingen der ved noget.

Og derudover, så gælder det også om at yde en ekstra indsats. Der er ingen der bliver forfremmet for at passe sit arbejde. Det er jo forventet at du yder det, du er blevet ansat til at lave. Også selvom du synes, at du gør det virkelig godt. (Husk dog at samle dine resultater ind i løbet af året for det gode arbejde kan, og bør blive belønnet med lønforhøjelse)

2 thoughts on “Derfor bliver du IKKE forfremmet!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *