Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/corporatemor.dk/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25
Blandede bolcher

Corporate Mor fylder 1 år!

Posted on

Så gik der lige et helt år med blog, arbejde, og alt det midt imellem!

Jeg synes det har været vildt spændende at få lov til at dykke ned i al det materiale, jeg har fundet til bloggen. Der er virkelig gang i ligestillingsdebatten, work-life balance og karriereudvikling for kvinder på alle fronter.

Når jeg ser tilbage på min “hensigtserklæring” i den allerførste post her på sitet, så kan jeg godt se, at jeg har bevæget mig lidt i en anden retning. Den fokus på mode som jeg oprindeligt troede var min force, er lige så stille blevet overskygget af større emner som worklife, og karriereudvikling.

Og det er rigtig godt! Jeg er nemlig selv ret begejstret for bloggen, og dens spændevidde lige nu. Moden er ikke helt forsvundet, den fylder blot lidt mindre end først antaget.

Jeg satser på at tage 1 år mere bag tasterne, og jeg håber sådan at du fortsat har lyst til at læse med 🙂

Husk at du er altid velkommen til at skrive til mig, hvis der er emner du gerne vil tage op her på sitet, eller hvis du har gode ideer til samarbejde. Jeg er også altid frisk på et kaffemøde, hvis du har nogle konkrete ting du gerne vil vide om, at arbejde i medicinalindustrien eller med immaterialret.

 

Hav en dejlig dag!

Randi

2 thoughts on “Corporate Mor fylder 1 år!

  1. Stort tillykke med det første år – det er så sejt gået 🇩🇰

    Jeg forsøger – om end som du nok kan se noget forsinket – at følge med i dine opdatering, og synes der er nogle gode og inspirerende guldkorn imellem. Så keep up the fab job 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *