Inspiration, Karriere, Life Hacks

Men der er jo ligestilling i Danmark?

Posted on

Har du også hørt det mange gange før? At danske kvinder skal holde op med at brokke sig, for ligestillingen er allerede helt i top i Danmark? Jeg har hørt det mange gange før, og jeg får nervøse tics ved øjnene hver gang. For der er IKKE ligestilling i Danmark. Ja, der er gode forhold for mange samfundslag, men det er ikke det samme som ligestilling.

Hvis du ligesom jeg, indimellem løber ind i uforstående typer, som synes at du er rimelig forkælet, fordi du gerne vil have samme muligheder som dine mandlige kolleger, så se denne artikel med 3 konkrete punkter hvor ligestillingen i Danmark halter voldsomt bagefter.

 

One thought on “Men der er jo ligestilling i Danmark?

  1. Frem med fordommene | | Corporate Mor

    17. maj 2016 at 09:43

    […] lade være med at kaste med mudder efter dem der lever et anderledes liv end vi selv gør. Der er mange andre problemer, som er langt vigtigere end hvordan vi hver især forvalter vores job og […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *