Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/corporatemor.dk/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25
Inspiration, Karriere, Life Hacks

Men der er jo ligestilling i Danmark?

Posted on

Har du også hørt det mange gange før? At danske kvinder skal holde op med at brokke sig, for ligestillingen er allerede helt i top i Danmark? Jeg har hørt det mange gange før, og jeg får nervøse tics ved øjnene hver gang. For der er IKKE ligestilling i Danmark. Ja, der er gode forhold for mange samfundslag, men det er ikke det samme som ligestilling.

Hvis du ligesom jeg, indimellem løber ind i uforstående typer, som synes at du er rimelig forkælet, fordi du gerne vil have samme muligheder som dine mandlige kolleger, så se denne artikel med 3 konkrete punkter hvor ligestillingen i Danmark halter voldsomt bagefter.

 

One thought on “Men der er jo ligestilling i Danmark?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *