Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/corporatemor.dk/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 26
Inspiration

Kom ud af din comfort zone!

Posted on

Det kan vist ikke siges for tit, at rigtig udnyttelse af de sociale medier er vigtigt. Jeg arbejder selv med sociale medier i et vist omfang, men primært med brandslukning når skaden er sket, og der er nogen som er blevet krænket.

Derfor kommer der her lidt tips til at få et “bedre liv” på de sociale medier, lånt fra elektronista. Hvis det kan fremme diversiteten og accept af andre, at vi kommer ud af vore comfort zone på nettet, så er det virkelig det hele værd. Læs med herunder:

5 TIPS TIL ET BEDRE LIV PÅ SOCIALE MEDIER

  1. Hav mere end én konto. Du får forskellige ting ud af de forskellige sociale medier. Nej Twitter er ikke bare lige som Facebook.
  2. Brug tid og engagement på at forstå en ny platform. Del indhold og interagerer med andre. Når du liker, får folk øje på dig.
  3. Overvej din stemme på de forskellige medier. Nøjagtigt som der er forskel på hvordan du taler med vennerne og med chefen, er der også forskellige jargon på de sociale medier. Lad være med at dele festbilleder på LinkedIn og skån dine facebook venner for de alt for corporate historier.
  4. Bliv venner med folk der er anderledes end dig selv. Hvis du vil inspireres og tænke nyt skal du ud af filterboblen. Opsøg mennesker og profiler som står for noget andet.
  5. Tal ordentligt! Og tænk før du hopper med på en shitstorm. Mands minde er ikke længere 14 dage, ting forsvinder ikke fra nettet. Synes du virkelig den person eller den virksomhed fortjener, at den enkelte sag overskygger hele deres virke?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *