Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/corporatemor.dk/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 26
Inspiration

Din definition af glæde?

Posted on

En tankevækkende artikel om hvordan det at være uvidende om verden, kan give større glæde. At det at stemple ud fra den elektroniske verden, og det daglige bombardement af nyheder, kan give os et tiltrængt break.

Jeg kan selv nikke genkendende til hans oplevelse med lønniveau. Jeg bliver altid deprimeret, når Djøfs lønstatistik kommer ud, for jeg får ikke det samme som “de andre”. De andre laver jo heller ikke det samme som jeg gør, men når jeg først kender tallene, så kan jeg ikke slippe det igen, før jeg har gjort noget ved det.

Og jeg tror det er typisk for vores samfund i dag. At mere vil have mere, og vi altid skal stræbe efter at få og kunne mere. Men bliver vi mere glade? Er du glad?

 

 

2 thoughts on “Din definition af glæde?

 1. A+K/VenterPaaVinBlog

  8. juni 2016 at 23:16

  Haha, hvor skægt, jeg er nemlig på et punkt helt ligeglad
  … Min kæreste spurgte forledes, hvad jeg egentlig fik i timen, og måtte tjekke min lønseddel, for det anede jeg ikke.
  “Jeg gætter mellem 135 og 155 kroner – er det ikke sådan noget man får, som ergoterapeut? Altså som grundløn, og så kommer der jo aftentillæg efter kl. 18, og weekendtillæg hver anden weekend… gad vide hvad de er på?” var mit svar :p
  Han sagde også, at det vidste alle sguda. Men ikke mig. Men hey nu ved jeg det; 152 i grundløn, og dertil tillæg. Åbenbart 😀

  – A

  1. Corporate Mor

   9. juni 2016 at 08:08

   Det er da dejligt! Så er der en bekymring mindre 😉
   Jeg tror det svinger en del fra branche til branche, og hvis du arbejder med en fast tarif, så bliver lønnen jo heller ikke en målestok for hvor “godt” du gør dit arbejde. ( selvom man selvfølgelig ikke behøver at være tilfreds med grundlønnen og kan prøve at hente lidt tillæg hjem også)
   I brancher hvor man selv skal forhandle sin løn hjem, så synes jeg fokus er lidt kraftigere, og det er svært ikke at sammenligne hen over hækken..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *