Inspiration

De mest læste indlæg i Maj!

Posted on

Så blev det tid til lidt statistik igen!

 

Hvis du ikke fik læst indlæggene i første omgang, så får du chancen nu. Hvis du allerede har læst dem, så er det jo en glimrende mulighed for at se om dit favorit indlæg er det samme som de andres 😉 (Eller evt. genlæse et par af dem)

 

I maj måned så listen således ud:

  1. Dresscode til job interview
  2. 10 gode råd du aldrig har fået!
  3. Blogs jeg følger lige nu #2
  4. Har du mens? Så hold fri!

 

Og så er der et indlæg fra april som bliver ved med at poppe op i statistikken, nemlig “Den økonomiske straf for at få børn”. Og det kan jeg godt forstå for det er et meget vigtigt problem, som fortjener at blive belyst yderligere. Jeg har fået lidt høvl for indlægget på facebook, med henvisning til at jeg “da bare kunne finde mig et andet job eller blive selvstændig”. Det er fair nok, men problemet ligger jo ikke kun hos mig.

Som man kan læse i artiklen, så er vi mange kvinder der bliver sat ca 10% tilbage i løn, hver gang vi får et barn. Og den udvikling skal simpelthen vendes. Der er mange incitamenter til at fastholde kvinder på arbejdsmarkedet, og endnu flere incitamenter til at få mænd til at tage mere barsel, og flere sygedage.

Det er en lang og nuanceret debat, men det er vigtigt at vi tager den.

 

Tak fordi du læser med 🙂

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *