Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/corporatemor.dk/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 26
Inspiration

Lækre detaljer til Linkedin

Posted on

Ja, du kommer ikke udenom det, vi skal lige kigge lidt mere på Linkedin. Jeg er jo svært glad for Linkedin, og deres nyere funktioner til at optimere mit CV. Blandt andet muligheden for at få et baggrundsbillede på profilen.

 

Jeg har valgt nedenstående billede som baggrund på min profil, da jeg arbejder meget med internet domæner, krænkelsessager på nettet og lign. Jeg håber at når folk læser min profil, så vil de forbinde billedet med mine kompetencer indenfor IP, og all things internet 😉

domain-registration

 

I denne artikel gennemgås et par fifs til at vælge det helt rigtige profil baggrundsbillede. Det er jo ikke facebook, men det behøver ikke være billeder af mænd i mørke jakkesæt, selvom du arbejder indenfor finans 😉

Hvis du mangler lidt inspiration til et godt billede, så kan du hente gratis billeder hos Pixabay (uden at bryde reglerne om ophavsret!)

 

God fornøjelse!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *