Blandede bolcher, Inspiration

CorporateMor er nu del af et større netværk

Posted on
[featured-img]
Så blev CoporateMor en del af et nyt blognetværk.

Bloggen er nu blevet en del af et større blogger fællesskab, nemlig Bloggers by Heart. Det adskiller sig fra mange af de andre blog fælleskaber ved, at jeg fortsat har mit eget domæne, og selv skal stå for al det tekniske. Tilgengæld arbejder teamet bag Bloggers by Heart på at skabe kontakter til forskellige firmaer, som forhåbentlig kan resultere i nogle gode samarbejder.

Og jeg er tilmed “kommet i stald” med en række andre interessante bloggere, blandt andet Katrine Herfort, som har en lang karriere i tv-branchen bag sig, og nu er blevet selvstændig ledelseskonsulent. På hendes blog giver hun gode råd til trivsel, og generelle tips til spillereglerne i en virksomhed.

Derudover er der Sund og Fit mor, som har valgt at skifte en ellers lovende karriere som ejendomsmægler ud med fitness og kostvejledning. Hun har fokus på at gøre karriere på en alternativ måde som kan kombinere familie og passion på bedste vis.

Du kan se en oversigt over alle mine nye medbloggere her. 

2 thoughts on “CorporateMor er nu del af et større netværk

  1. Pingback: Kapsel garderobe - gæsteindlæg - CORPORATEMOR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *