navn
Blandede bolcher, Inspiration

Hvor stor betydning har dit navn?

Posted on
[featured-img]

Tillykke med brylluppet og det nye navn?

Jeg er faldet over en ret interessant og lidt skæv artikel, om signalværdien i dit navn. Hvis du skal giftes tager du så hans efternavn? Laver i fællesnavn? Får han dit? I alle tilfælde, er det et nyt kapitel i dit liv, og betyder ændringer i mange sammenhænge. Jeg står ikke og skal giftes lige i den nærmeste fremtid, men det er da interessant hvad der egentlig ligger i et navn. Hvis jeg blev gift på et tidspunkt, ville jeg tage det dobbelt navn som vi også har givet til børnene. På den måde hedder vi alle det samme, og jeg beholder mit yndlings-efternavn. Men det kan jo være svært at vælge, og børn idag får ofte også et hav af fornavne, så hvor går grænsen?

Men tilbage til dig. Du må ændre dit efternavn på sociale medier, på arbejdet og i dit netværk. Det er en ny mulighed for at brande dig selv, og kan være en god ice-breaker i netværkssammenhænge.

Læs artiklen her, og se om du kan følge nogle af kvindernes fra/tilvalg af nyt efternavn i forbindelse med ægteskab.

Is it good or bad for your career to change your name?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *