hår
Skønhed

3 flotte frisurer på under 5 minutter

Posted on

Akut hår hjælp til de trængende.

 

Jeg er blevet damen med den evige hestehale. Ikke en fancy hestehale, bare en hestehale. Og hende har jeg egentlig ikke lyst til at være, så derfor konsulterede jeg min ven Google, og  fandt 3 nemme frisurer frem som selv JEG kan mestre om morgenen! Passer til det halvlange eller hellange hår.

 

Simple_French_Roll

Den “nemme” French Roll

Denne fine opsætning kræver en del hårnåle, men er ellers ret hurtig og elegant. Meget fin det det mere klassiske job eller møde.

elegant

Den elegante opsætning

Den elegante knold med lidt ekstra detaljer på kun 2 min at sætte, og giver lidt ekstra til den ellers almindelige knold i nakken.

snoet

Kronen på værket

Den nemme og virkelig flotte snoede opsætning er lige til at gå til. Jeg sætter hårnåle i løbende, da jeg har virkelig meget hår, så det vil jeg anbefale.

Hvis du er cykelhjelmsbruger, så har disse frisurer også den fordel at de er så nemme og hurtige, at du sagtens kan nå at sætte dem på kontoret. På den måde skal du ikke presse cykelhjelmen ned over værket, men blot møde på arbejde 2 minutter før du plejer. De kræver dog lidt øvelse, så du skal ikke lave dem for første gang den dag du står og er lidt sent på den til et stort møde eller jobsamtale.

 

Flere tips til håropsætningen kan ses her og her!

 

12 thoughts on “3 flotte frisurer på under 5 minutter

  1. Jeg ville ønske at jeg havde tid og overskud til at sætte mit hår så fint op! Er helt vild med den elegante opsætning! Desværre er mit hår så langt og tungt, at det er helt ustyrligt at sætte op…

  2. Hvor er de dog bare fine 😍
    Det kunne være man selv skulle prøve noget andet end hestehalen for én gangs skyld 😉

    / Sabine (rundtommalthe)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *