hår
Skønhed

3 flotte frisurer på under 5 minutter

Posted on

Akut hår hjælp til de trængende.

 

Jeg er blevet damen med den evige hestehale. Ikke en fancy hestehale, bare en hestehale. Og hende har jeg egentlig ikke lyst til at være, så derfor konsulterede jeg min ven Google, og  fandt 3 nemme frisurer frem som selv JEG kan mestre om morgenen! Passer til det halvlange eller hellange hår.

 

Simple_French_Roll

Den “nemme” French Roll

Denne fine opsætning kræver en del hårnåle, men er ellers ret hurtig og elegant. Meget fin det det mere klassiske job eller møde.

elegant

Den elegante opsætning

Den elegante knold med lidt ekstra detaljer på kun 2 min at sætte, og giver lidt ekstra til den ellers almindelige knold i nakken.

snoet

Kronen på værket

Den nemme og virkelig flotte snoede opsætning er lige til at gå til. Jeg sætter hårnåle i løbende, da jeg har virkelig meget hår, så det vil jeg anbefale.

Hvis du er cykelhjelmsbruger, så har disse frisurer også den fordel at de er så nemme og hurtige, at du sagtens kan nå at sætte dem på kontoret. På den måde skal du ikke presse cykelhjelmen ned over værket, men blot møde på arbejde 2 minutter før du plejer. De kræver dog lidt øvelse, så du skal ikke lave dem for første gang den dag du står og er lidt sent på den til et stort møde eller jobsamtale.

 

Flere tips til håropsætningen kan ses her og her!

 

12 thoughts on “3 flotte frisurer på under 5 minutter

 1. Hjælp til morgenhår - hurtige frisurer - CORPORATEMOR

  30. november 2016 at 09:09

  […] har tidligere skrevet om hurtige frisurer her og her, hvis du vil have lidt mere inspiration til nemme […]

 2. Camilla

  27. juni 2017 at 13:38

  Jeg er helt vild med den elegante opsætning😍

  1. Corporate Mor

   28. juni 2017 at 08:50

   Også mig! Og især den french roll, som jeg stadig ikke helt kan lave, fordi mit hår er alt for tykt og tungt..

 3. Emilie Ildstein

  27. juni 2017 at 13:43

  Jeg ville ønske at jeg havde tid og overskud til at sætte mit hår så fint op! Er helt vild med den elegante opsætning! Desværre er mit hår så langt og tungt, at det er helt ustyrligt at sætte op…

  1. Corporate Mor

   28. juni 2017 at 08:50

   Ja, den er også fin 🙂

 4. Michelle Elbæk Jensen

  27. juni 2017 at 20:29

  Ih hvor fint! Tak ❤ .. Jeg har alt for ofte morknold og hestehale 🙈

  1. Corporate Mor

   28. juni 2017 at 08:49

   Ja, det kender jeg godt. Det er dejligt med lidt inspiration til de dage hvor man har mere end 10 min for sig selv på badeværelset.

 5. Sabine

  23. august 2017 at 17:30

  Hvor er de dog bare fine 😍
  Det kunne være man selv skulle prøve noget andet end hestehalen for én gangs skyld 😉

  / Sabine (rundtommalthe)

 6. Smukt hår på 5 min - KARRIEREMOAR

  17. juni 2018 at 08:50

  […] af de indlæg som er blevet læst allerflest gange her på domænet, er mit indlæg om “3 frisurer på 5 min“. Og det kan jeg også godt forstå! Det er 3 hurtige, og ikke mindst nemme frisurer, som jeg […]

 7. 6 nemme frisurer på under 5 min - KARRIEREMOAR

  19. august 2018 at 08:00

  […] tidligere indlæg om nemme og hurtige opsætninger og frisurer her og […]

 8. De 5 mest læste indlæg i 2018! - KARRIEREMOAR

  13. december 2018 at 07:57

  […] 3 flotte frisurer på under 5 minutter. Denne kom lidt bag på mig, men vi er åbenbart mange som er vilde med at få inspiration til vores “kedelige” hår. Jeg har flere hår indlæg, og de er også blevet godt besøgt i år. […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *