frokost
Inspiration

4 tips til frokostpausen #1

Posted on
Frokost med kollegerne, og pinlig tavshed?

Frygt ej, jeg kommer her med 4 gode emner du kan smide på (frokost)bordet i løbet af ugen.

  1. Folketingets åbning i tirsdags. Lars Løkkes og dine egne holdninger til boligskat, burde få de fleste kolleger ud af hullet.
  2. Hvis dine kolleger er lidt yngre, kunne du også bringe den norske serie “Skam” på banen? Sæson 3 er over os, og norsk er et ret morsomt sprog som der sagtens kan generere nogle sjove samtaler ved frokost bordet.
  3. Er dine kolleger mere i et kulturradikale hjørne, så er der netop kommet en ny dokumentar med Jakob Holdt. Selvom du ikke selv er så interesseret, så scorer du nemme kultur point her.
  4. Hvis du skal ramme bredt blandt kollegerne i flere aldersgrupper, så er der netop fremsat et ret interessant belgisk initiativ til at fremme rummelighed i EU. Nemlig at give alle 18 årige en interrail billet, og på den måde sørge for at at de kommer ud og oplever andre kulturer end deres egen.

Jeg håber det kan give lidt inspiration til gode samtaler med kollegerne over frokosten. Der er ikke noget værre end at skulle høre om andre menneskers børn eller hunde i hver frokostpause, så husk endelig selv at sætte dagsordenen indimellem 😉

One thought on “4 tips til frokostpausen #1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *