travlhed
Blandede bolcher

Rygende travlt!

Posted on

[featured-img]

Idag er det småt med den gode inspiration grundet travlhed!

Dagens humør og tempo matcher så fint billedet ovenfor. Der er lidt for travlt med arbejde, bestyrelsesopgaver, blogsamarbejder og alt det indimellem. Det meste er rigtig spændende, men jeg mangler lidt at få “hul på bylden” i mangel af pænere billedsprog.

Kender i det hvor man overspringshandler selvom det egentlig er ret ligetil at gå igang med opgaverne? Jeg har en lidt skæv tilgang til mine sager idag, så må hellere finde nogle af mine egne gode råd om at blive effektiv frem igen.  Idag er der behov for ekstra kaffe! Og heldigvis er der kage i kantinen.

Med ønsket om en god torsdag 🙂

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *