Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/corporatemor.dk/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 26
robust
Inspiration, Karriere

Slut med at være “robust”

Posted on

 

Er du stadig robust? Eller har du droppet den HR “trend” igen?

I januar i år skrev jeg et indlæg om robusthed. Debatten har pågået lige siden i medierne og hos interesseorganisationerne. Hvorfor skal vi egentlig være så “robuste” for at passe et almindeligt job i Danmark idag? Er det ikke blot en dårlig “undskyldning” fra ledelsen side, så de kan fortsætte et usundt arbejdsmiljø?

Læs mere på DJØFs blog her og her, hvor deres konsulenter fortæller om emnet.

Jeg synes personligt at det ville være rart at komme væk fra robustheds begrebet, og gøre mere plads til folks forskellighed på arbejdspladsen. Glade medarbejdere er produktive medarbejdere. Det behøver ikke være sværere end det.

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *