Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/corporatemor.dk/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25
koncentration
Inspiration

Keep calm and listen to music

Posted on

[featured-img]

Koncentration kan smutte, især på en lang dag. Men hvad gør du så?

Jeg er rigtig dårlig til at koncentrere mig. Det kan jeg lige så godt indrømme. Hvis jeg er igang med at læse en rapport og min tlf vibrerer, så kan jeg ikke lade være med at tjekke den, og der kan sagtens gå 20-30 min før jeg er tilbage i koncentrations “mode”.

Det er ikke så smart, når jeg nu har nogle opgaver jeg skal nå, og oveni hatten også har en bagkant kl 15.45 hvor jeg skal ud af døren for at hente mine drenge.

Så derfor har jeg forsøgt mig med musik. Jeg har læst flere steder at musik kan hjælpe på koncentrationen, men om det passer er der delte meninger om. Så jeg prøvede med radio, og det var virkelig en katastrofe. Jeg blev irritereret over musikken, når den ikke lige faldt i min smag, og mindst lige så irritereret over de forskellige speakere (og det var endda Danmarks Radio, så ingen reklameindslag).

Det gik ikke, så jeg lavede min egen playliste med god musik, og ingen dumme speakere. Samme resultat, dog med mindre irritation. Jeg kunne ikke koncentrere mig til “min egen” musik, for jeg fik lyst til at synge med og danse lidt. Det er uhensigtsmæssigt, selv når man har sit eget kontor som jeg..

En personlig anbefaling

På den igen! Jeg gik på youtube, og søgte på “concentration music”, og så skal jeg lige love for at der dukkede hits op!  Der var mange forskellige genrer, både lidt “muzak” og så klassisk musik. Og det virker virkelig godt for mig! Jeg hører nu Beethoven, Bach eller Mozart dagligt, og hjælper mig helt enormt med min koncentration og lukker udefrakommende snak og lyde ude. Så her kommer en lille anbefaling fra mig: Hør mere klassisk musik.

Her kommer et par links til de playlister jeg bruger på Youtube, og de kommer alle med personlig anbefaling. Og ja, indimellem kommer der en reklame, men de 5 sek de varer er ok. Alternativt kunne jeg også anskaffe mig musikken, men der er jeg ikke nået til endnu. Jeg har en del klassisk musik på CD (ja, så gammel er jeg) men jeg har ingen afspiller til cd’er længere, og min pc har intet cdrom drev..

 

One thought on “Keep calm and listen to music

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *