hurtige frisurer
Skønhed

Hjælp til morgenhår – hurtige frisurer

Posted on

[featured-img]

Hurtige frisurer til de mørke dage! Det er mørkt når du vågner og det er mørkt når du kommer hjem. Håret har bare ikke første prioritet i disse dage!

Det er som om at både hud og hår bliver blegere og fladere for tiden… Jeg har skåret alt morgenrutine ned til absolut minimum, så jeg kan få lov til at sove lidt længere. Og mit hår enten hænger, eller er sat op i en hestehale. Det er pænt kedeligt, og når jeg på et tidspunkt i løbet af arbejdsdagen kommer forbi et spejl, så bliver jeg temmelig overrasket over HVOR trist det egentlig ser ud.

Nu er der jo ikke nogen der dør fordi jeg ser kedelig ud, heller ikke mig selv, så det skal der også være plads til. Men nu har det været hver dag i en måned, så det er på tide at ryste posen lidt.

Jeg har fundet nogle rigtig nemme og hurtige hår opsætnings videoer på youtube. Jeg har brug for hurtige frisurer der er nemme at lave. Og ja, de damer i videoen har misundelsesværdigt lækkert hår, men det skal du slet ikke tænke på. Frisurerne virker også på helt almindeligt hår som dit og mit.

Har du en go-to frisure som altid virker for dig? Så meld gerne tilbage i kommentarfeltet, alle råd er gode.

Jeg har tidligere skrevet om hurtige frisurer her og her, hvis du vil have lidt mere inspiration til nemme håropsætninger. 

 

 

One thought on “Hjælp til morgenhår – hurtige frisurer

  1. Nemt hår til hverdag - CORPORATEMOR

    11. december 2017 at 08:38

    […] du kunne tænke dig mere inspiration til nemt hår, så tjek det her indlæg jeg tidligere har lavet om samme […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *