julefrokost
Inspiration, Mode

Hurtigt og nemt- fra kontor til fest

Posted on

[featured-img]

Så er der dømt julefrokost!

Inspireret af denne smukke dame, så kommer der her lidt tips til at opgradere dit arbejdstøj til fest i løbet af no time!

Hvis du som jeg arbejder et sted hvor julefrokosten starter lige umiddelbart efter arbejdsdagens ophør, så følg med her. Hvis du ikke har lyst til at slæbe skiftetøj med, så kan du med fordel vælge en sort eller mørk kjole, i et lækkert materiale (f.eks. velour som er min all-time favorit) og så dresse den op med noget tilbehør.

Jeg undgår personligt noget med alt for meget udskæring, men det kommer helt an på din stil og virksomhedens alder. Nogle steder er det ok, og andre steder er det mere tildækket. Hvis du er i tvivl, så vælg noget mere tildækket, og flyt fokus til ben, arme eller ansigt.

Her kommer et par gode eksempler på enkle kjoler som kan bruges til både hverdag og fest. Når du møder ind på job, har du en blazer eller en cardigan over, neutral makeup, og enkelt hår. Når det så bliver fest tid, så smutter du ud på toilettet og giver den gas med makeup og højt hår, og tilbehør.

Først kjolerne:

Veloursag fra Pieces som ikke ruinerer julebudgettet, og er mere “ung” i sit snit.
Smuk højhalset sag fra YAS, med indsnit i siderne.
Denne kjole har den fineste draperede ryg, som giver wow effekt, når du smider blazeren om aftenen. Meget elegant, men enkel.
Denne kjole har den fineste draperede ryg, som giver wow effekt, når du smider blazeren om aftenen. Meget elegant, men enkel.

Blazer

Tilsæt en blazer om morgenen, f.eks. en af disse herunder, eller se tidligere post om tips til blazere.

Du kan også vælge en pæn cardigan som denne:

Det vigtigste ved blazer og cardigan er at de er neutrale i deres udtryk, så både du og dine kolleger ikke er i tvivl om at det er fest tid. Nogle gange kan det være svært at komme i feststemning efter en lang dag, så det hjælper at fokusere på overgangen mellem arbejde og fest, ved at gøre sig umage med fest outfittet.

Tilbehør

Så kommer vi til al tilbehøret! Jeg er selv meget begejstret for “statement” halskæder, selvom det vist i mode sammenhænge er so last year. Det er jeg heldigvis ligeglad med, så det kan du også sagtens være. Der er intet der siger fest som en god gang glimmer!

Kæmpe statement halskæde fra Pieces, som hurtigt kan friske en sort kjole op!
Kæmpe statement halskæde fra Pieces, som hurtigt kan friske en sort kjole op!
Smuk halskæde i guld
Smuk halskæde i guld
Den traditionelle røde julesko
Den traditionelle røde julesko “går” man aldrig galt i byen med!

OG hvis du vælger modellen hvor du har skiftetøj med på job, så tjek lige denne her glimmersag! Jeg tænker at den også ville være oplagt til en nytårsfest.

Rigtig god julefrokost til jer alle!

 

Indlægget indeholder affliatelinks

3 thoughts on “Hurtigt og nemt- fra kontor til fest

 1. Maria silje

  9. december 2016 at 21:41

  Hvor er det fedt med ideer til at opgradere den samme kjoleril fest 😃 Jeg er vild med det!

 2. Julefrokost - gode maner og fornuftig påklædning - CORPORATEMOR

  15. december 2016 at 09:43

  […] Julefrokost kjoler ala Corporatemor og julefrokost dansesko. […]

 3. Nytår for 300kr, tak. - CORPORATEMOR

  29. december 2016 at 14:36

  […] Så er der glimmer for alle pengene. Alternativt kan du bruge din yndlings sorte kjole og pifte den op med accessories, som jeg har skrevet om her.  […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *