Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/corporatemor.dk/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 26
boreout
Inspiration, Karriere

Arbejde og boreout!

Posted on

[featured-img]

Hvis du stadig sidder fast i dit job, og tilmed keder dig, så læs med her.

I forlængelse af mit indlæg i går, om at være glad i et job man egentlig ikke kan lide, så faldt jeg over denne artikel hos Djøf, som behandler samme problemstilling.

Der er åbenbart en overvægt af mennesker, især kvinder som egentlig keder sig på deres job.Artiklen fortælle følgende om “Boreout”:

”Boreout er det modsatte af burnout og handler ikke om dovenskab, men derimod om, at man sidder fast og ikke kan komme videre, fordi man keder sig så meget på arbejdet, at man ikke kan se en vej ud af kedsomheden. Jo længere det står på, desto værre er det for éns selvrespekt, fordi man går på kompromis og bliver i et utilfredsstillende job, selv om man ikke ønsker det. Ligesom ved stress er man tilbøjelig til at ignorere signalerne, så man kan ende med en sygemelding”

Konklusionen på Djøfs artikel er lidt hen af min fra indlægget igår. Du må enten finde glæden andre steder end på jobbet, eller søge helt væk.

Har du prøvet at sidde fast i dit job, eller opleve et “boreout” så giv endelig en melding i kommentarfeltet. Måske kan din erfaring hjælpe en anden i samme situation.

 

One thought on “Arbejde og boreout!

  1. Nyt arbejde til CorporateMor - CORPORATEMOR

    11. januar 2017 at 13:55

    […] af arbejdsbegejstring. Indlæg som “Sådan bliver du glad i et job du ikke kan lide” og “Arbejde og Boreout” pegede lidt i retning af at jeg ikke var super tilfreds i mit nuværende job. Og det er også helt […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *