toscana
Inspiration, Karriere

Ønsker du dig nye kompetencer i julegave?

Posted on

[featured-img]

Træt af de materielle gaver?

Det er tid til at ønske sig gaver, men hvad mangler du egentlig? Hvis der er en eller anden ting du virkelig mangler, så er du vel kvinde for selv at smutte ned i butikken og hente det, right?

Så derfor kommer der her lidt inspiration til oplevelser, uddannelser og kurser, som kunne berige dit 2017, mere end et par nye sko, eller en ny gadget (eller måske ikke en gadget, det er jo altid cool at få sådan en)

1.Laver du mange projekter, men har svært ved at sælge problemstillingen til chefen eller ledelsesgruppen? Så kunne et kursus i at kreere den perfekte Business case måske være noget for dig.

2. Erhvervsøkonomi – ja det er måske ikke det mest sexede kursus, men kunne det ikke være skønt at få styr på alle de økonomiske begreber en gang for alle? Ikke være afhængig af kæresten eller din meget lidt meddelsomme bankrådgiver? Så meld dig til her.

3. Har du mere lyst til at udfordre dig selv på dine “indre” kompetencer, og dykke ned i personlig udvikling, så findes der heldigvis også kurser til det. Hvis du gerne vil prøve mindfullness i en forretningsmæssig sammenhæng, så ser dette kursus ud til at kunne levere. Er du mere til generel mindfullness, så er der næsten for mange at vælge imellem.

4. Kniber det med teknikken? Og bruger du al for meget tid på at få excel eller word til at samarbejde? Så er det måske  et IT kursus du skal ønske dig. Tænk på al den tid du kan spare, og så slipper du også for at sidde i røret med Helpdesk.

5. Spænder dine ord ben for dig? De fleste kender til problematikken med kommunikation. Det kan være svært at brænde igennem og efterlade et godt indtryk rundt om bordet. Jeg synes dette kursus i Effektiv kommunikation ser godt ud. Og ellers er der også et ret godt kursus i Personlig Power kommunikation, som både rykker ved kommunikationen og selvtilliden.

 

Og husk at et nyt kursus også sagtens kan være en gave til dig selv. Måske kan du endda få det sponsoreret af din arbejdsplads?

 

Og indlægget er IKKE sponsoreret af Djøf. De er blot min fagforening, og derfor stedet hvor jeg selv ville kigge efter et godt kursus. Du kan finde lignende kurser hos din egen fagforening, og fra forskellige private udbydere. 

 

2 thoughts on “Ønsker du dig nye kompetencer i julegave?

  1. Julegaver skal der til! - CORPORATEMOR

    27. oktober 2017 at 14:17

    […] del af oplevelsen ved at få en gave, er jo overraskelsesmomentet, og der tror jeg flere firmaer skyder sig selv i foden ved at sende […]

  2. Godt nytår ! - CORPORATEMOR

    1. januar 2018 at 18:19

    […] jeg skal igang med i 2018, og glæder mig til at få lavet en udviklingsplan, som kan understøtte mine kompetencer i forhold til alt det […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *