Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/corporatemor.dk/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 26
cykler
Blandede bolcher

Husk nu lyset! Altså på din cykel

Posted on

Er du en af dem som cykler uden lygter?

Når jeg tager hjemmefra kl. 7.15-7.30 om morgenen for at komme på arbejde, så er det fortsat ret mørkt. Og nu er det oveni hatten også glat og blæsende.

Så derfor kan det godt undre mig en anelse, at jeg alligevel spotter voksne mennesker på cykler uden lygter! Jeg bliver lige overrasket og bange hver gang! Jeg har selv købt ekstra lygter til cykler,til alle cyklerne faktisk, bare for at være helt sikker på at der er lys nok på. Og baglygten må gerne blinke helt infernalsk, så jeg er helt sikker på at blive set. Jeg kører ofte på ladcykel (fordi jeg er for god af mig, og børnene plager, så de ikke selv skal cykle til børnehave), og det foregår i et lidt andet tempo end på 2 hjul. Derfor er det ekstra vigtigt for mig at blive set, så der ikke er nogen der kører op i mig, fordi de tror jeg er en knald hurtig racertype.

Hvis du mangler lygter til dine cykler, så kig evt. på Ebikecenter, for at finde nogle gode lygter. Og ellers kan man efterhånden få udmærkede cykellygter i mange dagligvarer forretninger. Hvis du er i tvivl om reglerne for hvornår man skal have lys på cyklen, så tjek cyklistforbundets hjemmeside her.

 

Hav en dejlig oplyst fredag 🙂

 

 

2 thoughts on “Husk nu lyset! Altså på din cykel

 1. VenterPaaVinBlog

  12. februar 2017 at 12:09

  Jeg undres også. At de tør!
  For nylig, var min baglygte i stykker og jeg sagde på job: “Æv, gider ikke trække de 5 kilometer hjem, når vi får fri kl. 23, så smutter lige over i pausen og køber en lygte i Netto”, hvorfra min kollega siger: “Ej, på den korte strækning, tror jeg altså ikke du når at møde politiet en torsdag aften.”
  Somom det var bøder det handler om, og ikke liv 😀 Jeg sagde jeg var mere bange for at dø, endjeg var for at betale 500 kroner.

  – A

  1. Corporate Mor

   13. februar 2017 at 13:10

   Lige præcis! Bøden er virkelig det mindste af det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *