Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/corporatemor.dk/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 26
dårlig
Corporatelife, Inspiration

Sådan får du vendt en dårlig dag på jobbet

Posted on

Er din dag startet med kaffe ned af trøjen, sure børn og manglende forståelse fra chefen?

 

Vi har alle været der. Dagen er startet skævt af en eller anden grund, der er stress eller panik med en af opgaverne, og intet går som planlagt. Hvad gør du så?

Ja, der er mange muligheder, men hvis du går helt i baglås kan det komme til at smitte af på resten af dagen.

Et par gode råd kunne være følgende:

 1. Gå lige ud til kopimaskinen, eller tage en kop kaffe (mere), og træk vejret. Bare lige dig, i 2 min. Hvis kollegerne bliver ved med at sende spørgsmål efter dig, så gå ud på toilettet. Der er helle, og ingen må forstyrre dig.
 2. Hvor slemt er det egentlig? Var der en deadline der røg? Kan du redde den på en eller anden måde? Hvis du kan nedfælde en plan for hvordan du kommer tilbage på sporet, så kan det indimellem hjælpe med at genvinde kontrollen.
 3. Husk at du er god til det du laver! Du er her af en årsag, og selvfølgelig kan du løfte dine opgaver. Det lyder lidt new-age agtigt, men husk at tale pænt om dig selv, til dig selv.
 4. Hvis du har en “work wife/work husband” eller bare en god jobven, så hiv dem med ud til kaffemaskinen og tage en pause. Grin lidt af dig selv, eller noget der er sket, alt bliver bedre når man har det sjovt. Og det kan godt være at du har mega travlt, men du bør prioriterer dig selv i 5 min, indtil du har dit overskud tilbage.
 5. Chokolade.. Der er ikke meget der ikke kan reddes med chokolade. Eller kage.
 6. Gå hjem! Hvis alt andet glipper og dine opgaver er helt umulige, chefen er dum og du slet ikke får noget for hånden, så gå hjem og arbejde. Nogle gange kan de forandrede omgivelser, og den trygge stemning derhjemme være med til at give et boost i humøret.

Hvad gør du for at få vendt en dårlig dag? Kommentarfeltet er åbent 🙂

One thought on “Sådan får du vendt en dårlig dag på jobbet

 1. Hvordan var dit møde med arbejdsmarkedet? - CORPORATEMOR

  28. september 2017 at 08:30

  […] det er en fordel at være lidt yngre, og der kan man som kolleger få nogle rigtig gode arbejds venskaber, og endog rigtige venskaber. Det fik jeg først efter en del år, da der blev ansat nogen på min […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *