sommeren
Inspiration, Mode

Let, luftig og professionel

Posted on

Det er endelig blevet sommer, og tid til at dyrke de lyse farver i garderoben.

Jeg ved ikke med jer derude, men jeg er SÅ klar til sommer! Bare ben, fine sandaler og ikke noget kvælende varmt overtøj.

Jeg er selv tilbøjelig til at holde mig meget i de sorte/mørkeblå/grå farver, men nu hvor solen kommer, så er jeg helt fremme skoen med hvid blazer, luftig nederdel, og en feminin top. Det hele er lidt mere enkelt om sommeren. Men for at det hele ikke skal føles for fremmed, eller man får uheldige pletter på rumpen, så kan en sort nederdel i et let materiale være et godt alternativ.

Se bare herunder:

 

 

Du kan trykke på billedet og komme lige til shoppen. Indeholder affliatelinks.

Og ellers kan du måske finde inspiration i et tidligere indlæg her og her.

4 thoughts on “Let, luftig og professionel

  1. Jeg er også så klar på bare ben hver dag! Det er så nemt bare at hoppe i en kjole eller en nederdel. Er vild med nederdele i den facon, du har fundet her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *