Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/corporatemor.dk/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 26
interview
Inspiration, Mode

Forberedelse til jobinterviewet

Posted on

Sådan kan du få overblikket over forberedelserne til job interviewet.

 

Forberedelserne til et jobinterview er mange, og det kan være svært at holde styr på alle detaljer hvis du har flere ansøgninger afsted. Ofte vil mange af processerne foregå parallelt, og forberedelse er bare 90 % af interviewet.

Jeg faldt over en rigtig fin og overskuelig infografik, som viser de vigtigste steder at sætte ind, når du forbereder dig på et jobinterview. Det gode førstehåndsindtryk er meget vigtigt, og som grafikken viser, så beslutter mange arbejdsgivere sig allerede efter de første par minutter! Det er ikke lang tid til at gøre et godt indtryk.

 

Interview preparation infographic

Hvis du vil læse mere om jobinterview, så se mit tidligere indlæg on jobsøgning på Linkedin her. Hvis du er bekymret for din fremtoning og garderobe til den store dag, så kan du med fordel læse min guide til interviewgarderoben her.

4 thoughts on “Forberedelse til jobinterviewet

 1. Michelle Elbæk Jensen

  1. juni 2017 at 09:56

  Skønt med en masse gode henvisninger – jeg er sikker på at det kan være brugbart for mange der står i den situration 😄
  – Michelle <3

 2. Emilie Ildstein

  1. juni 2017 at 11:23

  Vildt nyttigt indlæg! Jeg vil klart bruge dette indlæg – samt de linkede indlæg – næste gang jeg skal til jobsamtale <3

 3. Camilla

  1. juni 2017 at 12:42

  Synes det er en fin infografik – og vil også lige give dig noget velfortjent ros. Synes det er fedt, du linker til infografikken på korrekt vis, i stedet for blot, at kopiere billedet og sætte link til originalsiden nedenunder.
  Jeg plejer faktisk både, at google virksomheden og hvad stillingen jeg søger indebærer. Selvfølgelig sender jeg også en personlig jobansøgning ind, så min tekst er relevant til stillingen. Men jeg plejer også, at søge på google efter den person, jeg skal til jobsamtale hos. Jeg synes det giver mig en god fornemmelse af, hvordan jeg skal udtrykke mig selv til selve samtalen. Altså ved for eksempel at have kigget på personens facebook eller linkedin, så får man en idé om, hvad man kan tillade sig og skal undgå. Specielt hvordan man skal opføre sig. Nogle chefer foretrækker jo det meget formelle sprog, mens andre er mere personlige/humoristiske.

 4. 10 ting du ALDRIG skal sige til jobsamtalen - CORPORATEMOR

  16. november 2017 at 08:23

  […] har tidligere skrevet om forberedelse til jobsamtaler og dresscode til jobinterview, så kig endelig med, hvis du er på vej til […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *