Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/corporatemor.dk/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25
fejring
Corporatelife, Inspiration

Fejring af mærkedage

Posted on

Uanset om du arbejder på et lille eller stort kontor, så er det vigtigt at fejre højdepunkterne.

Om det er runde fødselsdage, babyer eller jubilæum, så er det en god ide at markere  det på kontoret. Jeg har indimellem haft nogle chefer som nærmest ingen føling har haft med medarbejdernes liv. Og for dem kom det som en stor overraskelse hvert år, når kollegerne “pludselig” havde fødselsdag. For ikke at tale om hvis de blev gift, fik børn eller havde været på arbejdspladsen i 10 år.

Heldigvis har der altid været gode kolleger til at understøtte chefen, og de havde en unik sans for fejring af kolleger, samt indkøb af gode og personlige gaver. De vidste nøjagtigt hvad kollegaen ville sætte mest pris på af brugskunst eller boligtilbehør. Eller om det skulle være golf udstyr eller gadgets. De kolleger er virkelig guld værd!

Da jeg stoppede på mit tidligere job, fik jeg rigtig mange fine gaver, blandt andet bageudstyr som jeg blev utrolig glad for. Det kan betale sig at høre efter i kantinen eller til fredagsmorgenmaden, hvis man skal have et par ideer til den næste fejring.

 

Måske en fin guide til København til din udenlandske kollega?

 

Hvad skal man så købe?

Hvis der er dig som har fået opgaven med at købe gaven til kollegaen, men du ikke rigtig ved hvad vedkommende kan lide, så kan det være en god ide at købe noget klassisk. Hos www.decorateshop.dk kan du vælge imellem mange designklassiskere som Hay og Normann Copenhagen. Der er også mere “skæve” bud fra Ferm Living og WE:DO:WOOD.

Hvis din fantasi svigter dig helt, eller din kollega vitterlig ikke interesserer sig for andet end sit job, så er det altid en god ide at købe chokolade eller lakrids.

På mit kontor skiftes vi til at købe gaver eller arrangere fejring af kollegerne. Og bøger er altid et godt bud til en sikker gave. En god krimi, eller måske en tur guide hvis du ved at din kollega skal på storby ferie eller lignende.

Noget spiseligt er altid en god ide, hvis din kollega er svær at købe til.   

Hvis du er på et lidt strammere budget, så har Decorateshop også lavet en god gaveguide til forskellige prisklasser.

Hvad har du sidst fået af gode gaver på din arbejdsplads?

8 thoughts on “Fejring af mærkedage

  1. Det er så vigtigt at fejre hinanden på arbejdet – man er jo sammen så meget, så hvorfor ikke få det bedste ud af det! Heldigvis har vi en god chef, der hylder alle ligeså snart han får chancen. Han giver endda nogle gange gaver, hvis man har gjort noget ekstra godt. Og Bülow har efterhånden været brugt som gave et par gange, hehe :p

    1. Sikke en god chef! Han lyder til at have forstået hvordan man sætter pris på sine medarbejdere. Man er nemlig rigtig meget sammen på job, og deler mange op og nedture, så i min optik er det helt naturligt at fejre både personlige og arbejdsmæssige ting.

  2. Jeg vil helt sikkert også blive bedre til at fejre mærkedage. Der var engang, hvor jeg altid fejrede dem med sushi:-) Men det var før jeg blev mor og fik travlt;-)

  3. Dejligt med noget god kollega karma 🙂 vi giver også altid en lille gave til hinanden på mit arbejde til fødselsdage. Det gør at man føler sig værdsat af sine kollegaer:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *