Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/corporatemor.dk/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 26
tilbud
Blandede bolcher, Inspiration

Når dit netværk bare ikke er bredt nok..

Posted on

 

Nogle gange støder jeg ind i problemstillinger, som jeg slet ikke kan overskue at finde en praktisk løsning på.

Som f.eks. da følgende ordre kom ind fra højre: ” Nu skal i finde på indhold til en strategisk teambuildingsdag, det må koste det og det, og det skal foregå sådan og sådan”. Bom!

Udover en længerevarende brainstorm om værdier og mål, så skulle vi pludselig også overveje de mere praktiske ting. Såsom hvor kan vi være 80 mennesker henne? Skal de have noget mad? Jeg kender ikke ret mange eventplanlæggere og catere, så jeg kunne ikke byde ind med ret meget.

I bagklogskabens klare lys, ville jeg gerne have kendt til Colego.  På hjemmesiden indtaster man simpelthen det problem man har, og så kommer der 3 tilbud til dig.

Et eksempel kunne være, hvis jeg nu gerne ville have slebet mit gulv derhjemme, så kunne jeg indtaste område, prisklasse, og tidshorisont, og så ville der dumpe 3 tilbud på håndværker ydelser ind i min mailbox. Nemt! Og jeg ville have noget at vælge imellem, så jeg ikke var henvist til den sammen lokale håndværker hver gang.

Jeg kunne have undgået en sådan situation med teambuilding, hvis jeg havde indtastet mit problem, og bedt om tilbud fra en professionel carter. Det gør jeg helt klart næste gang. Og bruger det sikkert også privat, hvis jeg skal bruge et tilbud på flyttehjælp eller rengøring.

Du kan vælge imellem alle mulige praktiske kategorier lige fra VVS, og murer, til advokater og skadedyrsbekæmpelse. (Ikke at de 2 sidstnævnte hænger sammen 😉 )

Har du prøvet at indhente tilbud via Colego? Hvis du har gode erfaringer, så hører jeg gerne om det.

 

 

One thought on “Når dit netværk bare ikke er bredt nok..

  1. 14 ting du skal gøre for at starte 2018 bedst - CORPORATEMOR

    16. januar 2018 at 11:16

    […] overstået. Og du har taget dagens træning i samme omgang. 14. Drik kaffe Tag kontakt til en i dit netværk og hør om de vil med ud og drikke kaffe. Det er godt både for dig og dem at pleje […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *