bloggen
Inspiration

Når man tumler med iværksætter planer

Posted on

Kan man godt leve af at være online? Og hvad skal man kunne?

Min lille blog er endnu ikke en reel indtægtkilde for mig, og lige i øjeblikket er det bestemt heller ikke meningen. Hvis jeg skal skrive fyldestgørende om karriere og glaslofter, så føler jeg fortsat at jeg har behov for at være der selv.

Men som jeg skrev om tidligere, så spøger ideen om at være selvstændig fortsat i baghovedet.

En online skobutik kunne bare være enormt hyggelig. Måske kombineret med rådgivning, bloggen og foredrag.

Det er blot min ide om hvordan det gode selvstændige liv kunne se ud. Om det er en gode ide at starte op imens du stadig er i et almindeligt job, er der mange meninger om. Jeg ville foretrække at have “noget at falde tilbage på”, men i manges øjne er det lidt for ambitiøst. Hvis du tror på din ide, så skal du også tage springet fuldt ud og blabla. Der er jeg ikke helt endnu.

Det er heldigvis også ok at starte i det små, og bloggen her giver mig mulighed for at prøve kræfter med forskellige tekniske aspekter som jeg også ville støde på i et evt. selvstændigt liv. Det at købe et domæne og et webhotel, som hos f.eks. Hostnordic, havde jeg aldrig prøvet før. Og det er ret vigtigt at vælge en udbyder med en rigtig god kundeservice. Jeg sad en søndag aften, og kunne slet ikke få adgang til min egen blog! Det krævede lidt googling og endelig en email til hostnordic.dk , før fejlen blev opklaret.

Og det er den slags problemer som der vil være 100vis af, hvis jeg blev selvstændig. Og en del af det som holder mig tilbage, lidt endnu 😉

 

2 thoughts on “Når man tumler med iværksætter planer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *