op
Blandede bolcher, Inspiration

Mere motion i hverdagen

Posted on

Kageform er også en slags form, men nok ikke den bedste form at være i.

Jeg prøver ihærdigt (nogle dage mere end andre) at komme ud af min kageform og ind i en god form! Løbeturene er blevet mere effektive, og potionerne bliver gradvist mindre.

Men det er ikke nemt at prioritere tid til fysisk udfoldelse, når man også har et arbejde. Særligt et kontorarbejde, hvor størstedelen af ens vågne timer foregår siddende.

Der er mange tips til at få lidt motion ind i hverdagen, og nogle af dem kan også bruges på kontoret. En lille ting som at stå op ved sit bord kan gøre en ret stor forskel. Og på plus siden, så giver det også lidt afveksling af komme op af stolen. Hvis du vil have ekstra meget ud af din “oppe” tid, så kombiner din op og ned med squats.

Hvis du har svært ved at huske at komme op og stå, og først kommer i tanke om det når lænden begynder at smerte, så sæt en reminder i kalender eller på din telefon. Planlægning kan redde så mange ting.

En anden ting er stående møder. Der er ingen der siger at man skal sidde ned til et 30 mins møde? Hvorfor ikke stå op, eller endda gå en tur? Hvis du skal tage noter, er walk’n talk måske ikke så ideelt, men du kan sagtens skrive stående.

På min arbejdsplads har vi dedikeret mødelokale til netop stående møder, så der ikke er nogen undskyldning for at sætte sig for godt til rette.

 

Har du gode tips til at få mere motion ind i arbejdsdagen?

 

6 thoughts on “Mere motion i hverdagen

  1. Det er virkelig svært nogle gange at få lagt nok motion ind i hverdagen! Jeg har virkelig respekt for dem som når at få motioneret hver dag!💪🏼
    Men super god ide med at stå op og holde stående møder! Evt en gå tur i sin frokost pause gør også underværker 😊

    http://Www.lykkenystrup.dk

  2. Gode tips!
    Jeg glemmer ofte at gøre motion til en del af min hverdag, da det lyder langt mere tidkrævende end det egentlig er. Jeg skal klart blive bedre til at få rejst mig op og gået en tur med hunden, haha! 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *