Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/corporatemor.dk/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 26
forældre
Blandede bolcher

Tips til markedsføring af din virksomhed eller dig

Posted on

Hvem elsker ikke en gratis gaver? Og hvis du kan brande dig selv eller din virksomhed på samme tid, er det ren win-win.

 

Der er mange måder at brande på. Og efterhånden er der også virkelig mange platforme at gøre det på. Hvis du har fysiske produkter og er indenfor fødevarebranchen er det måske en god snak og en keyhanger med dit logo, som vinder kundens hjerte? Eller måske kan dit rådgivningsfirma dele reklameartikler med logo ud til byfesten for at promovere firmaet? Eller måske er vejen frem for din forretning et kæmpe reklametryk eller banner på siden af bygningen? Eller er din målgruppe mere til facebook opslag?

Der er mange veje til at brande og promovere, og det kommer rigtig meget an på din målgruppe. Nogle alders- og branchegrupper kan godt lide at have en fysisk ting med hjem fra messen, og sælger du fysiske produkter er vareprøver også en stor del af gamet.

Men hvad nu hvis det er dig selv du gerne vil sælge? Din helt unikke ydelse, som du kan tilbyde bedre end alle andre?

Her er der også inspiration at hente i den klassiske markedsføring, for hvilken konsulent husker du bedst? Hende der ikke gav dig noget, eller hende der gav dig en mega god kuglepen med hendes navn på? Det lyder banalt, men jeg har ofte ringet til de rådgivere, hvis notesbøger og kuglepenne som allerede stod på mit bord. Det handler om at blive husket, og en fysisk ting trigger bare hukommelsen på en helt anden måde. Plus at det at give en “gave” også skaber en goodwill hos kunden. Alle kan lide at få gaver, og det er ligemeget at du allerede har delt 50 ud. Der er selvfølgelig altid nogen som man ikke kan nå ind til på den måde, men hvis det nu er kuglepen nr 50 som netop gør udslaget for at du får foden indenfor og skabt et længerevarende forretningsforhold? Det er det hele værd.

Hvis du er selvstændig eller indenfor salg, så giv endelig en kommentar med på vejen. Hvordan skaber du dit brand, og hvad gør du for at blive husket?

 

http://bl-graphic.dk/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *