selvstændig
Blandede bolcher

Har du gode tips til at blive selvstændig?

Posted on

Webbutikken er stadig på tegnebrættet, har du nogle gode tips?

Jeg er stadig tændt på ideen om at blive selvstændig, og få min egen webshop. Jeg har dog ingen erfaring med salg ud over videresalg af brugte ting , og det kan næppe bruges som en direkte reference. Jeg har kigget på Yourpay.io, og
smarte betalingsløsninger her, og rablet lidt mere om mine overvejelser her.

Selvom jeg ikke er kommet nærmere et produkt eller service som jeg gerne vil sælge, så kunne jeg godt tænke mig at høre lidt mere om jeres erfaringer med at være selvstændig. Der må være nogen af jer derude bag skærmen som er eller har været selvstændige, og som har nogle gode tips at dele ud af?

Hvis du har været freelance revisor, eller konsulent, eller solgt brugskunst eller noget andet, så hører jeg gerne fra dig.

På forhånd stor tak til mine professionelle læsere!

 

 

www.yourpay.io

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *