Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/corporatemor.dk/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 26
Blandede bolcher

Ville du flytte efter det rigtige job?

Posted on

Hvor langt er du villig til at flytte efter det rigtige job?

Jeg tog skiftet fra privat til offentlig sektor tidligere i år. Det er virkelig noget andet, også på den gode måde. Fra tid til anden truer regeringen med at rykke flere offentlige arbejdspladser ud i landet, og hvis min arbejdsplads bliver nævnt, er stemningen ret trykket på kontoret.

Jeg kan sagtens følge tankegangen, og forstå at det kan tilføre en region meget godt at regeringen skaber nye arbejdspladser. Men jeg er samtidigt en af dem som ikke kunne forestille mig at rykke til Jylland efter et job.

Hvilket er lidt paradoksalt, for jeg er selv født og opvokset i Jylland, og har boet i blandt andet Randers og Aalborg. Måske er det netop derfor jeg har særligt svært ved at se et liv Jylland for mig. Plus at mit netværk er i København, og min lille families omgangskreds.

Men det kunne jo blive nødvendigt en dag, hvis min bedre halvdel får et godt tilbud. Tanken om at relokere, finde ny bolig, skabe en ny omgangskreds er lige dele skræmmende som spændende i min optik. På mange måder ville jeg have nemmere ved at rykke til udlandet fremfor Jylland. Og jeg har absolut ikke noget imod jylland, det virker bare som et mere permanent skifte, i forhold til et udenlandsophold hvor man ofte kommer retur efter nogle år.

Jeg tænker også indimellem, når jeg overvejer at blive selvstændig, at det kunne være fedt at rykke ud til en af de mange danske øer. Slå mig på keramik og æbleplantager, og bare nyde ø livet. Det ville så kræve en helt anden, og meget mindre corporate livstil, og der er jeg helt ærligt ikke endnu..

Hvis du har erfaringer med udstationering, eller at flytte langt efter job, så vil jeg rigtig gerne høre fra dig. Kommentar feltet er åbent.

 

boligkredit
boliglån

boligkredit.dk

2 thoughts on “Ville du flytte efter det rigtige job?

 1. Pernille

  9. september 2017 at 21:40

  Jeg ville nok heller ikke have lyst til at flytte så langt for et job. Selvom det ville være den anden vej 😊Tænkte på, om du ville have lyst til at skrive noget om fordele og ulemper ved hhv det private og
  Offentlige? Og som forholdsvist ny på arbejdsmarkedet synes jeg også, det kunne være sjovt med sådanne takt og tone-indlæg om “sådan opfører du dig på en konference” (må man baile fra fællesmiddagen?, hvad er gode smalltalk-emner med fremmede potentielle arbejdsbekendtskaber?) eller “god mødeskik” (hvornår må man melde fra?, hvem bør man invitere til møder?, skal man sætte kaffe på eller må man spørge og hente, hvis deltagerne siger ja tak?). 😄

  1. Corporate Mor

   9. september 2017 at 22:12

   Hej Pernille
   Tak for kommentaren, og for de gode emne forslag! Jeg har noteret dem alle på min liste. Jeg har et offentlig vs. privat indlæg på bedding, så stay tuned 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *