succes fejring
Blandede bolcher, Inspiration

Husk at fejre dine succeser!

Posted on

 

 

Hele dit team har leveret til tiden, og nu kigger alle på projektlederen, dig! Men har du planlagt en succes fejring?

Det er vigtigt at fejre dine succeser, både som leder, projektleder, eller medarbejder. Alle bliver bedre med anerkendelse, og vigtige milepæle skal markeres.

Derfor kan det være en rigtig god ide, allerede tidligt i projektforløbet af planlægge hvordan fejring af milepælene skal foregå. Det er naturligvis også budget afhængigt, om det er skal falde gourmetmad af, eller om i skal hente kaffe fra den nærmeste cafe.

På min arbejdsplads er vi rigtig gode til at fejre både store og mindre succeser. I en af afdelinger falder der simpelthen slik af hver gang der er sket en særlig procedure til tiden. Det er en nem og håndgribelig måde at fejre på, hvor medarbejderen trykker på en knap med lyd, og derefter har mulighed for at dele slik ud, og samtidigt vidensdele om den pågældende sag.

På mit gamle job, havde vi en fælles fejring af vundne retssager en gang om året, hvor vi så gik all in på en lækker restaurant. Jeg nåede både Geranium og Noma i den ombæring, hvilket jeg nok ikke havde gjort privat 😉

Fejringer er vigtige, og en god måde at højne den faglige stolthed på din arbejdsplads. Som medarbejder kan du også sagtens foreslå din leder en form for succes fejring.

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *