teambuilding
Blandede bolcher

Gode ideer til afdelingsarrangementer

Posted on

Det er højsæson for teambuilding events, og “rystesammen” ture på jobbet. Her kommer lidt mere inspiration.

Jeg har netop selv været afsted på afdelingsarrangement denne uge, hvor vi brugte en hel dag sammen i nogle lækre kursuslokaler på Christianshavn. Vi blev testet efter NEOPIR metoden, og skulle derefter give vores bud på hvordan vi kan bruge vores egenskaber til at nå den fælles vision. Meget interessant og inspirerende, og det gav nogle gode refleksioner til vores videre arbejde.

Tidligere har jeg også været omkring Christiansborg til teambuilding dag, hvor vi skulle en tur med Mystery Makers, og løse opgaver i fællesskab.

Der er mange måder at gøre det på, men jeg kan godt lide ideen om at kombinere noget fagligt med det sociale “rystesammen” event. Især hvis det er en arbejdsplads med stor spændevidde i de faglige profiler, for så lærer du dine kollegers kompetencer at kende på en helt anden måde. Jeg har tidligere skrevet om andre personlighedstest, og hvilken type test du bør vælge, afhænger meget af dine behov. Er det for at ryste holdet sammen? Er det for at kortlægge kompetencer? Er der noget i gruppedynamikken som ikke fungerer? Der er en test som passer til det hele.

Næsten ligegyldigt hvilken type arrangement det er, så er det vigtigt at der efterfølgende bliver fulgt op på. Det er fint at sætte en masse ting igang, og de første par uger efter er folk også mere engagerede, Men så er det vigtigt at sætte ind med opfølgning, for ellers ryger alle direkte tilbage i de dårlige vaner, som måske var temaet for dagen.

Rigtig god fornøjelse!

Julemarked

julerejse

nytårsrejse

Hvis du og dine kolleger har lyst til at tage den helt store tur på en lidt anderledes måde, så bliv inspireret til busture her: nytårsrejser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *