Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/corporatemor.dk/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 26
corporatemor
Blandede bolcher

Indlæg nr. 500 og gratis workshop forløb

Posted on

Bum! så skrev jeg lige 500 indlæg på 2 år!

Det er længe siden at jeg startede Corporatemor.dk, og jeg havde ikke forestillet mig at jeg nogensinde ville blive så hooked på blogging.

Det er stadig lidt mærkeligt at møde folk ude i virkeligheden, og fortælle om mine skriverier, men det bliver nemmere og nemmere i takt med at jeg selv bliver mere klar på hvilken retning jeg gerne vil i.

Og jeg er super taknemmelig for at i er så mange der læser med, og fortsat følge mine udgydelser her på domænet!

Jeg har mange planer for corporatemor i fremtiden, og det bliver bare sjovere for hver dag. Emner som ligestilling, karriereudvikling og work-life balance er stadig virkelig vigtige her 2 år efter, og jeg synes stadig det er spændende, så bloggen fortsætter i samme spor.

Og fordi det er indlæg nr. 500, så burde jeg jo give dig en lille gave. Og det jeg vil give dig, er et lille(stort) tip om at deltage på Soulaima Gouranis gratis workshop om at komme frem i livet, og tage teten i dit eget liv.

Hun er en super inspirerende dame, og jeg skal naturligvis selv deltage når workshoppen starter 25 september.

Tak fordi du læste de første 500 indlæg, jeg håber du bliver hængende til de næste 500 🙂

 

 

 

2 thoughts on “Indlæg nr. 500 og gratis workshop forløb

  1. Emma

    15. september 2017 at 19:45

    Tillykke med de 500 indlæg 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *