Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/corporatemor.dk/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 26
pinlig
Blandede bolcher

Hvordan håndterer man pinlige situationer med kolleger?

Posted on

Vi går op og ned af vores kolleger i mange timer om dagen. Og der kan udvikle sig alle mulige mystiske situationer…

 

Hvad gør du for eksempel, hvis en kollega pludselig lægger sin tandprotese på bordet midt i frokostpausen? Eller hvis du har en kollega der prutter? Eller som altid lugter af sved eller dårlig ånde? Nogle af disse problemer kan være rigtig svære at italesætte, og det vil ofte være noget som du bør overlade til en leder. Medmindre du er på meget venskabelig term med din kollega, eller jeres kontor jargon tillader det.

Jeg har selv enormt svært ved at tale med mine kollegaer om ting, jeg føler krænker deres intimsfære. For der kan ligge rigtig meget bagved dårlig lugt eller sved. Men på den anden side, så ville jeg selv gerne vide det, for jeg ville sandsynligvis ikke selv lægge mærke til problemet…

Har du nogle gode tips til hvordan man tager sådan en problemstilling op? Det er ikke noget der rigtig fungerer i plenum, så er det bedre at hive kollegaen til side, og henkastet fortælle dem om problemet. Måske ligesom at hive et plaster af.

Hvis du har gode tips eller selv har stået i en lignende situation, så hører jeg gerne fra dig.

One thought on “Hvordan håndterer man pinlige situationer med kolleger?

  1. Ubehageligt, ufrivilligt og enormt pinligt! #1 - KARRIEREMOAR

    19. juni 2019 at 07:01

    […] arbejde. Det kan derfor ikke undgås at der indimellem sker noget lidt uventet, pinligt eller tåkrummende 😉 Måske har du gennemført en større præsentation med spinat mellem tænderne, eller ulynede […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *